sâmbătă, 15 ianuarie 2011

Ziua de maine


Ma gandesc la ziua de maine.Ce am facut?Oare ce se va mai intampla?Ce voi avea de biruit?Ce voi primi si ce voi da?
Te gandesti si tu la ziua de maine ?Poate ca nu.Nici nu te intereseaza.Ce va fi,va fi.Abia astepti sa scapi si de maine sa vina ziua dorita de tine.Scapi usor si maine.Si ajungi la ziua urmatoare si tot vrei sa scapi de zile.Ajungi sa te vezi mai batran si te vei intreba de ce asa de repede.Doar tu ai vrut sa scapi de zile.
Poate ca tu nu esti asa.Tu esti foarte optimist!Te gandesti ca maine va fi o zi frumoasa,plina de aventuri,distractie,intalniri cu cei dragi.Si trec zilele acestea f
rumoase si vei ajunge doar cu ele...
Dar stai putin.Poate am vorbit prea mult si tu nu te gasesti printre aceste randuri.Tu esti cel care se framanta.Esti acela care nu doarme decat putin.Cauti solutii,rezolvi probleme,te ingrijorezi,dar nu poti sa faci nimic.Cauti disperat ajutor..Daca esti asa gandindu-te ca maine va fi un chin pentru tine nu vei ajunge departe...
Pierzi mult indiferent in care situatie din acestea esti.
Incearca in fiecare seara sa te rogi Tatalui sa iti dea o zi de maine asa cum doreste El,dupa voia Lui!Sa te ajute sa urci pe drumul spre El tot mai mult in sfintenie.
Daca Il lasi pe Dumnezeu sa conduca ziua de maine si Ii lasi Lui ingrijorarile si problemele tale,vei fii fericit!Si vei vedea mana Lui la lucru.Dar nu-L ruga,iar mai apoi sa incerci sa Ii dai o mana de ajutor.
Incredeinteaza-ti soarta in mana Domnului,si El va lucra!

Un comentariu:

  1. Foarte interesant articolul!Bravo si asa cum ai spus sa-l lasam pe Dumnezeu sa ne conduca spre ziua de maine!

    RăspundețiȘtergere