luni, 24 ianuarie 2011

Nu amana!

Esti rob.Cu lanturi in maini stai in celula intunecata.Din cand in cand se aprind lumini puternice pentru a controla camera.Este frig.Stai si te gandesti.Nu ai de facut nimic.Esti singur.Te dor oasele.Doresti sa vezi libertatea.Ti se pare ca e departe de tine cum e cerul fata de pamant.Zilele ti se par ani.
Apare o zi cand esti trimis in alta parte.Cobori din masina si vezi oameni liberi,oameni fericiti.Cineva arata cu degetul spre tine si intreaba: "Ce ai facut de ai ajuns aici?".Nu raspunzi.Iti este foarte greu.Oamenii se dau la o parte de parca ai fi bolnav.Si tot asa.
Viata ta este mai dureroasa decat atat.Esti robit de pacat.Lanturile in maini sunt lanturile ce nu iti mai lasa inima in pace.Tot ce ai facut rau nu iti mai reda libertatea.Mai sunt uneori momente cand vezi lumina care dispare imediat.Pacatul tau te doare.Greselile tale te-au facut sa fii singur.
Vin zile cand iti dai seama ca tu nu asculti de Dumnezeu,dar satan te duce sa faci alt pacat.Oamenii te arata cu degetul.Prea putini te intreaba de vorba.
Tu esti rob al celui rau!Vrei sa mai continui asa?Nu iti doresti si tu libertate?
Dragul meu,daca astazi vrei sa simti ca traiesti vino la Isus!Doar sangele Lui te poate elibera!Nu amana!Doar sa crezi,sa Il rogi sa vina in viata ta,sa iti ierte pacatul tau si sa-L primesti in inima!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu