vineri, 6 ianuarie 2012

Ce fel de curiozitati ai ? - subiect de discutie tabara 2011-2012

Ai observat ca mult timp din viata ta esti curios?Poate zilnic ai curiozitatile tale si stresezi oamenii cu intrebari . Sau nici nu mai intrebi. Doresti sa afli singur. O intrebare sau dorinta de a cunoaste ceva nou duce la alte intrebari. Nu este gresit sa fii curios.
Depinde de felul curiozitatilor tale. Cand erai mic doreai foarte mult sa vezi de ce se intampla unele fenomene sau cum erau formate lucrurile. Stricai totul si cand doreai sa refaci nu mai stiai. Si atunci erai suparat ca jucaria de acum nu semana cu jucaria care ai primit-o.
Ai crescut si viata ta s-a schimbat si prin felul de intrebari pe care le ai . Vrei sa aflii ce inseamna viata cu adevarat ,sa  fii apreciat si iubit , sa gusti fericirea si tot ce ti se pare frumos . Esti curios. Ai avut parintii care nu ti-au oferit ceea ce vezi la prietenii tai. Te gandesti : "Ce e rau ca sa incerc?"
O curiozitate aduce urmarile sale . Curiozitatile tale de putine ori pot fi bune .Ne intereseaza mai mult ce este in afara noastra. Cautam pacatul , fara sa ne dam seama. Ce curiozitati ai ? De ce sa nu te intereseze mai mult cum este Dumnezeu si ce vrea El pentru viata ta?
Ai grija ce fel de noutati vrei sa afli !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu