duminică, 31 octombrie 2010

Uitati-va cu bagare de seama la caile voastre!

"Uitati-va cu bagare de seama la caile voastre!Semanati mult,si strangeti putin,mancati,si tot nu va saturati,beti,si tot nu va potoliti setea,va imbracati,si tot nu va este cald;si cine castiga o simbrie,o pune intr-o punga sparta!"

Uitati-va cu bagare de seama la caile voastre!Traind intr-o continua alergare fara sa ne mai uitam pe unde si incotro mergem,dorim doar sa ajungem undeva sau poate ca nici nu stim.Dar oricum nu ne mai intereseaza calea si rostul ei.Daca vei privi pe ce cale esti poate ca vei observa ca mergi gresti si te vei indrepta.Dar asa daca nu privesti de unde vei stii spre ce inaintezi?

Deci...fii atent sa nu fii pe calea gresita!Si daca mergi corect ai grija sa nu incurci drumurile.

Semanati mult si strangeti putin!Ce rod aduci tu?Poate ca tot semeni,incerci mereu sa faci lucruri bune,folositoare pentru altii si tot te ingrijorezi ca nu mai stii ce sa mai faci ca sa ajuti.

Daca semeni mult,poti avea o recolta saraca!Depinde de ploaie,de ingrasamant,de multe alte lucruri.Poti avea chiar si hoti !Noi oamenii ne dorim sa strangemca sa avem bani mai multi,sa fim mai intelepti si sa fim bogati in multe alte puncte de vedere!Dar gandeste-te ca daca tu strangi pentru acest pamant,nu vei avea roada!Investeste in eternitate!In lucrurile care nu pier,acelea care raman vesnice.

In toate trebuie sa stii cum sa semeni.Sa ai un invatator potrivit,sa stii cum sa feresti recolta de dusmani si sa ai pe cineva ca sa tina contabilitatea roadelor.Dumnezeu,doar El te poate ajuta!

4 comentarii:

  1. Da, doar Dumnezeu ne poate ajuta.Cu siguranta trebuie sa ne strangem comori acolo us in ceruri, sa strangem mai mult pt El pt ca atunci cand vom pleca de aici, nu vom lua nimic cu noi.

    RăspundețiȘtergere
  2. da suntem prea prinsi in lupta pt o viata mai buna incat uitam ce inseamna o viata mai buna

    RăspundețiȘtergere
  3. obisnuiesc sa mai iau imagini de pe blogul altora , care imi plac desigur, de obicei nu postez acele imagini, asa deci imi cer scuze, pentru ca 1 la mana nu aveam nici cea mai mica idee ca tu esti acolo, pt ca e de la departare facuta, si 2, nu mi-am dat seama ca era de pe un blog pt ca asa cum ziceam nu obisnuiesc sa poestez imagini pe care le iau de pe alte bloguri.Daca te deranjeaza eu pot sa pun alta, imi cer scuze:D

    RăspundețiȘtergere
  4. aa..nu'i nimic. stai linistita .nu m-a deranjat..
    ma bucuram doar :)
    >:D<

    RăspundețiȘtergere