luni, 4 octombrie 2010

Singuratatea


Singur!Sta intr-un colt.Nu-i pasa de nimic.Cu capul plecat,ochii aproape inchisi,parca mai e putin si se stinge din viata!Trec toti pe langa el,nu il vede nimeni.Ar vrea sa ceara ajutor dar nu are cui.Prezenta lui arata tristete.De ce?De ce este atat de singur?

Totusi vad o mana pe umarul lui.Il mangaie,ii sterge lacrimile de pe obraz si ii spune o vorba buna.Deodata,fata lui parca invie.Radiaza de fericire.Doar atat..E tot ce avea nevoie!Nimic mai mult!Avea nevoie de cineva care sa il mangaie,sa ii arate iubirea!

Poate ca tu nu esti asa!Sa stai departe de lume,fara familie,prieteni.Poti sa fii inconjurat de o multime de persoane,dar sa te simti singur.Sa crezi ca nu exista iubire.Sa vorbesti mult,dar sa simti ca nimeni nu te aude.Da.Sa te uiti in jurul tau atunci cand ai probleme si sa nu vezi pe nimeni.Tu ai nevoie doar de o imbratisare,o vorba buna.Pentru aceste lucruri tu trebuie doar sa vrei sa le primesti.Cel ce poate sa ti le dea este doar Domnul Isus!

Daca nu te gasesti in niciunul dintre aceste exemple..doar gandeste-te ca ai fost singur uneori!Atunci cand nu esti,poti sa ii ajunti pe altii sa scape de singuratate si sa fie fericiti.


"Singuratatea este o mare nenorocire,prieteni;trebuie sa ma credeti ca poate distruge repede ratiunea."(Jules Verne)

6 comentarii:

  1. dar cateodata fiecare simte nevoia sa ramana singur pentru cateva clipe ;)

    RăspundețiȘtergere
  2. Te-ai gândit vreodată că singurătatea e un sentiment fals?Şi nu trebuie să te rogi nimănui pentru a-ţi da prieteni, toate relaţiile pe care le ai le-ai făcut cu mâna ta şi nici o aşa-zisă forţă divină nu le va îndrepta.Singura care va reuşi eşti tu.Să şti,renaşterea nu a pus omul în centrul Universului degeaba..

    RăspundețiȘtergere
  3. Toate lucrurile sunt controlate de Dumnezeu,chiar si prieteniile,relatiile cu ceilalti.

    RăspundețiȘtergere
  4. Prefer să îmi păstrez anonimatul , şi să şti că singurul lucru pe care îl caut sunt dovezile clare despre ceea ce crezi tu. Şi eu m-am rugat şi nu am pierdut decât vremea degeaba,tot ce se întamplă în viaţa mea, până şi neprevăzutul mi le creez eu, nu Dumnezeu. Toţi aberează, de la nu ştiu ce călugări la preoţi sus-puşi până la profesori de religie. Demagogie, cuvinte spuse degeaba , argument general : Aşa trebe' ! Nu am nici o părere despre credinţă...poate îmi creez una.

    RăspundețiȘtergere
  5. Sa iti dau niste exemple:
    crezi in modul de functionare a intrerupatorului,asa ca il apesi.Crezi ca scaunul iti sustine greutatea,asa ca te asezi pe el.Deseori crezi in puterea pe care nu o vezi pentru a face lucruri pe care nu le poti realiza.Astazi,Dumnezeu iti spune sa faci la fel.A te increde in Dumnezeu inseamna a te sprijini pe Cuvantul Lui,chiar si atunci cand nimic vizibil nu arata ca ceea ce spune se va implini.Dumnezeu spune adevarul.

    RăspundețiȘtergere
  6. Domnul spune ca doar cine il va cauta cu toata inima aceluia i se va descoperi. eu cred ca un mare dusman al omului este frica, de la ea vine si singuratatea cel putin pt unele persoane... un trecut infect lasa urme, uneori nu este vina persoanei respective ca sufera de singuratate. in inima fiecarui om exista un gol... omul cauta implinirea, dar adevarata implinire care invinge absolut orice este implinirea pe care ti-o da Dumnezeu. poti sa fi singur, dar daca il ai pe Dumnezeu nu iti mai trebuie nimic...Dumnezeu este solutia pentru tot!Domnmul cu voi. Amin

    RăspundețiȘtergere