joi, 21 octombrie 2010

E timpul sa te confrunti cu realitatea!


   O saptamana,chiar a doua ...zile pline de durere,tristete,dezamagire..Cand era singur,pe fata lui erau lacrimi.Isi ascundea durerea.Toti in jurul lui il considerau ciudat.Avea in el multe dezamagiri,un trecut urat,sperante false incat inima lui semana cu o hartie mototolita.

 Ii era teama sa spuna ceva,si cand vorbea ii ranea pe ceilalti.Ii ranea pe cei care ii iubea.Nu dorea asta,dar pur si simplu se intampla.Isi dorea o schimbare..o schimbare totala.Sa treaca peste trecut.A incercat .Dar a esuat.Zambea uneori la glumele celorlalti,dar asta nu insemna ca e fericit.Nu mai avea pace,liniste,iertare si dragoste.

Ti s-a intamplat si tie sa fii asa ?Plin de probleme,dezamagiri si fara sa mai simti ca traiesti ?Ai si tu un trecut murdar care ai vrea sa il uiti?Vrei sa iubesti iarasi,dar nu mai stii cum ?Zilele trecute am gasit raspunsul la aceste intrebari.

Solutia incepe cu tine.Nu un prieten nou,o casa noua sau alte lucruri noi vor vindeca ce este rau,daca actiunile si faptele tale sunt cauza.Intreaba-te ce esti dispus sa faci pentru a schimba totul?Trebuie sa iei o hotarare!Trebuie sa te decizi sa preiei controlul asupra vietii tale!E timpul sa te confrunti cu realitatea!Numai atunci cand vei aplica principiul onestitate,deschidere,disponibilitate,Dumnezeu va interveni.

Ia atitudinea cata vreme mai poti.Nu incerca sa ignori sau sa te prefaci ca nu s-a intamplat nimic.Trebuie sa confrunti situatia,nu sa o negi.Crede ca Dumnezeu se poate "revansa fata de tine" in ceea ce priveste timpul,relatiile si oportunitatile pierdute.

Fa o lista c oamenii care ti-au gresit,iarta-i si incredinteaza-i lui Dumnezeu in rugaciune!Spune-i Lui ca esti gata sa o iei de la inceput.Si incepe astazi!

4 comentarii:

  1. e frumos ceea ce ai scris, cateodata este nevoie de o schimbare in viata noastra chiar daca noi nu ne dam seama

    RăspundețiȘtergere
  2. da asa este !
    multumesc..ma bucur ca iti place >:D<

    RăspundețiȘtergere
  3. da, adevarat... trebuie sa ne confruntam cu realitatea si sa trecem cat mai usor peste regrete si suferinte... si-n final ne va ajuta si Dumnezeu...:)

    RăspundețiȘtergere
  4. eu cred ca primul care schimba viata ta este Isus Hristos eu am ajuns la o concluzie: cand Isus intra in ecuatia vietii tale, dupa egal punem: omeneste imposibil! (si vorbesc ca una care stie ce inseamna asta!) Isus Hristos schimba totul, din rebuturi Dumnezeu face lucruri extraordinare. Slavit sa fie El. frumos articol. Domnul sa va binecuvinteze

    RăspundețiȘtergere