marți, 28 iunie 2011

Nu te multumi sa fii un consumator ;fii un producator!


"Uneori inima ti-o ia tocmai cine are nevoie mai putin de ea!"
Meditand la acest gand imi dau seama cum viata mea se invarte in acelasi cerc.
Am luat inimi de care aveam cea mai mare nevoie.Am implorat.Am asteptat.Am trait.Am simtit.Am strans cu putere tot ce imi era dat.Tanjeam dupa o inima care sa simt ca ma ocroteste si imi da speranta.Am primit.Chiar mai mult decat imi doream.Am fost invatata si incurajata de aceasta inima.Am primit din partea ei multe.
Dar..exista un "dar" care nu poate fi dat la o parte asa usor.Inima mea are nevoie de aceasta inima,dar ea nu are nevoie de mine.Nu o ajuta cu nimic.Mai rau.Nu pot lasa asta sa se intample mai mult.Nu vreau sa ranesc o inima care este incurcata cu viata mea.Nu vreau sa fac o inima sa sufere.NU!
Vreau sa spun STOP!Oare e prea tarziu?Deja am furat prea mult din ea.Deja mi-a dat fericire multa si lucruri ce nu le-am mai primit de la nimeni...
Lasand viata mea la o parte,gandeste-te putin la tine.Esti si tu in aceeasi situatie?Nu lasa sa mai treaca timp degeaba!Alege sa traiesti si sa iubesti pe cineva care are nevoie de tine cu adevarat!Nu astepta doar sa fii iubit!
Daruieste iubire!Nu te multumi sa fii un consumator ;fii un producator!

Un comentariu:

  1. Ar trebui sa gandim astfel: te iubesc pentru ca te iubesc, nu pentru ca ma iubesti si tu. Iubirea nu este un targ, daca ma iubesti tu, te iubesc si eu. Daca iubesti pe cineva il iubesti pur si simplu, nu trebuie sa ceri nimic in schimb.

    RăspundețiȘtergere