vineri, 18 martie 2011

Dragostea este o decizie

Cea mai dureroasa tradare ii reaminteste ca dragostea este o decizie...
Rascumpararea de Karen Kingsbury si Gary Smalley
Relatia lor era lipsita de speranta.
O TRADARE SOCANTA... Kari Baxter Jacobs e furioasa, ranita si derutata. Sotul ei, Tim, profesor respectat de jurnalistica, are o aventura cu o studenta. Socata, Kari se intoarce in casa familiei Baxter pentru a-si face ordine in ganduri. Dar cand fostul ei prieten reintra in viata ei, e mai derutata ca oricand.

O DECIZIE DIFICILA... Cum poate Kari sa-si ierte sotul? Ce i-ar putea alina durerea? Si ce se va intampla cu sentimentele ei renascute pentru Ryan, un barbat pe care stie ca ar trebui sa-l evite?
O PRICINA DE SPERANTA... In timp ce Kari este in cautare de raspunsuri, o descoperire neasteptata da speranta pentru viitor. Insa cand ajunge in cel mai intunecat ceas al vietii ei, va reusi oare sa gaseasca forta si credinta de care are nevoie pentru a merge mai departe?

O poveste a rascumpararii si a dragostei gata sa plateasca orice pret.

Dragostea este o decizie.Si nu intotdeauna una usoara.Poate ca te confrunti cu situatii similare in viata ta.Poate ca mariajul tau este rece sau chiar distrus si trebuie sa te hotarasti ce sa faci.Poate ca esti ca unii dintre ceilalti copii ai familiei Baxter si te simti deconectat de restul membrilor familiei.Poate ca ai fost ranit de vreun prieten si trebuie sa te hotarasti daca vei continua aceasta relatie sau nu.
Indiferent de situatie,exista speranta.Dumnezeu poate rascumpara relatiile noastre distruse si le poate restaura,reintregindu-le din nou.Dumnezeu ne poate da putere si harul de a iubi in contextul circumstantelor dificile.


Rascumpararea de Karen Kingsbury si Gary Smalley-o carte care te va ajuta sa intelegi dragostea adevarata

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu