vineri, 27 ianuarie 2012

Ninge ..si de ce sa nu ma bucur ?

Imi place zapada . Si de ce? Pentru ca zapada ma inspira . Imi da curajul sa fiu eu insumi .Ma face sa rad ,sa strig , sa cant . De fapt ,ma ajuta sa zambesc ,chiar sa rad. Zapada ma face sa simt ca am in mana un dar de la Dumnezeu asa de natural  si de minunat .Il simt pe El in fiecare fulg care ma atinge . Este frig ,foarte frig , dar acest lucru nu ma face sa uit de ceea ce vad in jurul meu .Totul este alb .Cum sa nu te bucuri cand faci primii pasi in zapada proaspat asternuta ?
Cand  o vezi sclipind cum sa nu iti sclipeasca si tie ochii de fericire ?Uiti de ger si de vantul care iti bate in fata .
Aerul proaspat il simt cu putere.Ma face sa stiu ca sunt sanatoasa daca ii pot rezista. Deci ..am motive sa ma bucur ?
Cu timp in urma ,meditam la cuvintele Domnului care spun ca ne va face mai albi decat zapada. Daca zapada este foarte alba ,inseamna ca inima noastra straluceste de curatire ?
Vreau sa stau in zapada ,sa intind bratele si sa fac un "ingeras".Vreau sa privesc spre cer si sa ii soptesc ca imi iubesc Creatorul .
Nu vreau sa mai ma plang ca este ger , ma ud si racesc .Vreau sa ma bucur de acest dar frumos pe care l-a dat Dumnezeu pentru mine si pentru tine.
Zambeste atunci cand ninge !Ai motive !

2 comentarii:

  1. foarte frumos ai scris, insa cu toate aceste motive minunate pentru a te simti fericit nu pot zice ca uit de ger :D cel putin nu zilele astea...

    RăspundețiȘtergere