miercuri, 11 ianuarie 2012

"In spatele oricarui produs , exista munca ."



In spatele zile de astazi , exista un trecut din care ai tot invatat cum sa fii pana in prezent . In spatele unei case , exista o munca facuta de multi oameni priceputi . In spatele unei mancari , exista o bucatareasa care a gatit din greu. In spatele unei iubiri , exista o poveste .In spatele oricarui film este cineva care cauta idei pentru a scrie un scenariu .
Toate lucrurile si tot ce se intampla in jurul tau are ceva in spate. Cineva munceste ca sa existe un anumit lucru care pentru tine ti se pare usor de realizat . Poate ca tu tot esti nemultumit de tot ceea ce primesti . In spate exista muncitori , timp , unelte , utilaje , masini , bani si multe alte lucruri .
Daca acestea nu ar exista ar insemna ca toate lucrurile se fac batand din palme ? Gandeste-te ca si haina care o porti a costat ceva mai mult decat simplii bani care i-ai dat vanzatoarei .
Am invatat aceste lucruri cand am auzit o profesoara spunand :"In spatele oricarui produs , exista munca ."  
Iar apoi m-am intrebat : "In spatele oricarui om , ce exista ?"
Nu este o simpla intrebare .Exista un proces care nu stii cat dureaza , nu ii cunosti felul . Cand acest timp al unui om se termina , ce ramane ?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu