joi, 14 iulie 2011

Binecuvantari din viata mea vara 2011




Ai auzit de Codul Bunelor Maniere?Daca da,atunci ce este el ?L-am citit cu mult timp in urma si el m-a invatat cateva din lucrurile care le trebuie sa le faci pentru a respecta pe cei din jurul tau.De exemplu daca cineva te saluta pe strada trebuie sa ii raspunzi chiar daca nici nu il cunosti.Acest cod ne arata cum sa ne comportam.Dar avem ceva care ne invata si ne arata mult mai multe si aceasta este Biblia,Cuvantul lui Dumnezeu.
Dumnezeu ne vorbeste si El nu cere lucruri prea grele ,imposibile pentru copiii Lui.Cere sa facem dreptate ,sa iubim mila si sa umblam smerit cu El.Acesta a fost unul din lucrurile care le-am invatat cu copii intr-o saptamana de tabara.O saptamana in care am invatat tot mai mult ce inseamna sa ai o viata dupa voia lui Dumnezeu .

Au fost copii care iti aratau cum sa traiesti langa ceilalti,cum sa ii iubesti fara sa te intereseze de privirile celorlalti.Ma bucur pentru fiecare copil care a fost acolo.Intr-o lume care se enerveaza din orice,care ii este frica si de o umbra,care e gata de orice sa faca pentru a primi tot ce e mai bun,care isi tine capul in sus si tot in sus si este nemultumita de orice primeste am invatat ce este stapanirea de sine,credinta,generozitatea,smerenia si multumira.Si pentru toate acestea avem exemplu pe Domnul Isus.Si El te poate ajuta sa scapi de orice lucru rau din viata ta.







"Multumesc" cuvant de mare pret
Trist e ca putini il folosesc
Nu uita sa fii multumitor tuturor celor din jur
Ce-ti vin in ajutor.
Cand primesti un lucru cat de mic
Fii multumitor ca l-ai primit.
Multumire de vei arata
Bunul Dumnezeu mult te va binecuvanta!

Un comentariu:

  1. Pace!Imi plac foarte mult versurile"Multumesc" cuvant de mare pret, stiam ca e o cantare, aveti cumva versurile si dela celelalte strofe? Astept raspuns. Va multumesc mult!

    RăspundețiȘtergere