sâmbătă, 16 iulie 2011

Decizia de astazi ,poate schimba ziua de maine!


Decizia de a lasa trecutul in urma..decizia de a ierta o persoana care te-a ranit..decizia de a inainta sa iubesti..decizia de a face voia lui Dumnezeu cu privire la viata ta..decizia de a spune "Nu" cand inima spune "Da"...decizia de a nu ramane jos ..si...sunt multe alte decizii importante pe care le-am luat in viata.In fiecare zi iei decizii!Pana si acest articol daca il citesti a fost alegerea ta. Esti de acord cu mine ?Dimineata te-ai decis sa te trezesti din pat si sa faci activitatiile de zi cu zi.Dupa aceasta urmeaza multe,multe alegeri.
Uneori ne lasam ghidati de altii sau pur si simplu ne la
sam purtati de vant.Nu suntem obisnuiti sa gandim,sa asteptam,sa decidem si apoi sa facem ce am ales.Ni se pare prea complicat!
Decizia de astazi ,poate schimba ziua de maine!Stiai asta?
Tu cum alegi?Te lasi influentat/a de cei din jurul tau?Iei decizii fara sa te gandesti la consecinte?Aminteste-ti cat de greu ti-a fost,cat te-au costat neascultarile de cei care te-au iubit!
Uneori cand avem de facut o alegere foarte importanta asteptam si asteptam un raspuns parca "picat de sus".Simti parca cerul departe de tine.Iti este teama de raspunsul pe care il vei primii ca nu va fi ca cel dorit.Poate ca uneori simti iubire si glasul Tatalui iti raspunde asa de repede.Atunci esti fericit.Dar esti fericit si dupa ce astepti,astepti si iar astepti.
Trebuie sa stii "rabdarea aduce biruinta in incercare..."(Romani 5:4a)!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu