duminică, 13 februarie 2011

Pentru tine,draga mea!


Ceva nou .Cauti .Urmaresti .Iti imaginezi .Compari cu ce ai mai avut .Cantaresti lucrurile.Esti si pesimista si optimista..Probabil iti faci si o lista .Cam mare ..Nu poti sa tai nici unul din puncte.Privesti in jurul tau.Hmm..cam ciudat .Nu vezi nimic care sa iti placa .Parca toti nu sunt facuti speciali dupa tiparul tau .Tot cauti cu disperare .Vezi o pereche si te gandesti daca ei se iubesc eu nu pot avea parte de iubire ..
In mintea ta il ai deja pe "fat-frumos".Intalnesti pe
cineva si deja ii dai puncte in functie de lista ta.Doar 4 din dorintele tale le indeplineste ?Nu .nu poate fi "unicul".Continui.Gasesti altul cu 9 puncte si dintr-o data te-a dezamagit.A fost doar o minciuna .
Speri,dar te lasi de asta.Nu e dragostea pentru tine .
Apare ziua indragostitilor si tu nu ai prieten .Ti se pare ceva urat .Nu vei primi nimic .Prietenele tale sunt deja la intalnire.oo..Si ce te mai chiunui .Iti spui :"Nu stiu ce e dragostea !"
Dar nu te-ai gandit.oare este timpul ?
"nu starniti ,nu treziti dragostea ,pana nu vine ea."
Cam greu.Dar fericit este cel ce rabda pana la capat.Nu mai visa la dragostea ce se gaseste numai in filme .Asteapta si lasa lista goala.Dragostea nu vine dupa cum iti doresti tu .

Orice lucru isi are vremea lui!

2 comentarii:

  1. Da, ai dreptate. Orice lucru îşi are vremea lui şi cel mai minunat e că atunci când se împlineşte vremea respectivă îţi dai seama că a meritat să aştepţi!

    RăspundețiȘtergere
  2. AZI CAUTAM UN RASPUNS LA VERSETUL ,,NU TREZITI SI NU STARNITI DRAGOSTEA !!!''

    RăspundețiȘtergere