luni, 5 aprilie 2010

ganduri..intrebari..sfaturi(3)

Tefania 3:17
"Domnul Dumnezeul tău este în mijlocul tău, ca un viteaz care poate ajuta; se va bucura de tine cu mare bucurie, va tăcea în dragostea Lui, şi nu va mai putea de veselie pentru tine."


1Corinteni 6:19,20
"Nu ştiţi că trupul vostru este Templul Duhului Sfânt, care locuieşte în voi, şi pe care L-aţi primit de la Dumnezeu? Şi că voi nu sunteţi ai voştri?Căci aţi fost cumpăraţi cu un preţ. Proslăviţi dar pe Dumnezeu în trupul şi în duhul vostru, care sunt ale lui Dumnezeu."


1Corinteni 3:!6
"Nu stiti ca voi sunteti Templul lui Dumnezeu si ca Duhul lui Dumnezeu locuieste in voi?"

2Corinteni 6:16
Cum se împacă Templul lui Dumnezeu cu idolii? Căci noi suntem Templul Dumnezeului celui viu, cum a zis Dumnezeu: "Eu voi locui şi voi umbla în mijlocul lor; Eu voi fi Dumnezeul lor, şi ei vor fi poporul Meu."


Idol=dumnezeu fals;ce ia locul lui Dumnezeu

Domnul nu isi doreste ca inima noastra sa fie impartita cu cineva .
Daca accepti idoli in viata ta il furi pe Dumnezeu,de cinstea,slava Lui.Sa lasam ca inima noastra sa apartina numai Lui.
Diavolul vinde idoli la noi si cand cumparam el ne fura pacea.Tot cumparand idoli ramanem saraci in duh.


Romani 12:1-2
"Vă îndemn dar, fraţilor, pentru îndurarea lui Dumnezeu, să aduceţi trupurile voastre ca o jertfă vie, sfântă, plăcută lui Dumnezeu: aceasta va fi din partea voastră o slujbă duhovnicească.
Să nu vă potriviţi chipului veacului acestuia, ci să vă prefaceţi, prin înnoirea minţii voastre, ca să puteţi deosebi bine voia lui Dumnezeu: cea bună, plăcută şi desăvârşită. "

Fii cum vrea Dumnezeu!
Daca il ai pe Isus modelul vietii tale,vei fi asemenea Lui!

Conferinta de tineret Rucar (03.04.2010)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu