joi, 4 martie 2010

Locul perfect


Locul unde mi-as dori sa imi petrec timpul..oare unde sa fie ?sa ma gandesc...sigur un loc unde sa fiu cu Tine.departe de tot..sa zambim,sa vorbim neincetat,sa ne plimbam impreuna.

Acest loc sa fie cu totul si cu totul perfect.Vreau sa fie vesnic.Nici nu pot sa imi imaginez bine .Prezenta Ta va face ca nimic sa nu fie defect.Intregul Univers sa aiba viata.Cand Tu vei fi langa mine va disparea tot ce este rau in inima mea.

Loc atat de minunat!Unde nu mai exista ura,minciuna,suferinta si dezamagire.Sa vezi in jurul tau multe flori..fluturi zburand de colo pana colo..si sa fie o eterna primavara.Porumbeii albi zboara usor deasupra noastra.Sa auzim susurul bland al unui izvor de aproape.Lumina sa bata si in cele mai intunecoase colturi.Pasarelele sa cante vesel.Cerul sa fie senin.Sa stau in iarba verde si proaspata..sa privesc si sa admir creatia Ta.Totul sa fie plin de mister,de culoare si armonie.

Poate ca nu s-ar gasi cuvinte ca sa descrie acest loc perfect..dar nu conteaza cum va fi acest loc..Pentru ca ce e mai important e sa fii Tu prezent acolo.

inspirata de la ora de romana ;))

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu