vineri, 25 noiembrie 2011

Un moment sau o viata intreaga?


O casa mare , galbena si foarte frumoasa. Nu m-a atras marimea , nici frumusetea , ci privirea a cazut asupra panzei de doliu , ce simbolizeaza moartea cuiva din familie.
Durerea este prima care se vede pe chipul tau . Nu frumusetea .Nu conteaza bogatia si familia ta . Imaginea mohorata arata totul. Ce poate cunoaste un om despre tine daca te vede cu o fata plina de lacrimi , posomorat si retras ? Nu poate stii nimeni de ce esti asa , cunoaste doar ca exista suferinta in inima ta . Multi nu te vor baga in seama . Nu sta mai nimeni sa se opreasca din drum ca sa-ti spuna ca-i pasa de tine .
"De cele mai multe ori este bine sa zambesti , decat sa raspunzi de ce nu faci asta . Cand zambesti poti ascunde ce e in sufletul tau."   Aceste cuvinte le auzi de la toti .
Am studiat aceasta casa de multe ori . Peste cateva saptamani , doliul  a fost batut de vant si dat intr-o parte.
Tristetea ta , odata cu trecerea timpului crezi ca a disparut . Dar iti dai seama ca a mai ramas totusi o urma . Toate se vor strange si cand nu vei mai putea sa traiesti din cauza durerii , vei erupe ca un vulcan .
Fiecare problema din viata ta , de ce nu o descoperi in fata cuiva ? E mult mai usor sa suferi un moment , sa fii ascultat , inteles , sfatuit,decat sa suferi o viata intreaga !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu