miercuri, 9 noiembrie 2011

A cui parere conteaza?


Ce s-ar intampla daca ai cunoaste gandurile,planurile celor apropiati?Ne intereseaza mereu de ce spun altii,daca le place cum gandim sau ce impresie au despre imbracamintea,glumele si discursurile noastre.Unii din noi facem ce spun ceilalti ,doar ca sa fim vazuti bine.Ne prefacem,spunem ceva,dar gandim altceva.
Gandeste-te cum te-ai simti daca o persoana care crezi tu ca te iubeste,te insala pe la spate,spune lucruri urate despre tine.In fata ta arata ca esti cea mea importanta persoana,iar in fata celorlalti caute sa te darame.Contezi numai pe parerea ei si alegi si in functie de ea.
Traiesti langa acea persoana ani de zile si intr-un tarziu poate afli adevarul.Dar daca mereu ai cunoaste adevarul ce s-ar intampla?
Raspunsul nu il putem da pentru ca nu se intampla asta.A trada este la orice pas.Nu stii pe cine sa crezi si pe cine nu.
In caz de te vei alfa in vreo situatie in care vei afla ca prietenul iti este dusman cum vei reactiona?Esti influentat de ce spun ceilalti?
Daca tot te intereseaza de parerea celorlalti,care va mai fi parerea lui Dumnezeu despre viata ta?

"Ne pasa mai mult ce zic oamenii despre noi,decat Dumnezeu?Daca ne pasa ce cred oamenii,suntem doar niste oameni ca si ei si nu ne diferentiem cu nimic fata de ei,dar  daca ne ingrijim sa fim pe placul Domnului inseamna ca suntem copii ai Sai si avem ceva in plus fata de ceilalti.Avem pacea Domnului si siguranta mantuirii."

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu