luni, 30 mai 2011

Priveste prin ochii unui print!


"Cand privesc o fata,nu vreau sa vad ca e urata!Imi doresc sa fie printre vedetele orasului,daca se poate.Sa imi vorbeasca dulce si fara reprosuri.Sa nu fie geloasa si sa ma lase sa fac ce vreau!Sa accepte orice imi doresc!"..Cam multe de zis de la un baiat oarecare.El nu stie sa aprecieze ce este important.Nu intelege ca frumusetea este trecatoare.Nu vede ca sunt atatea masti pe fata unei fete.Toti gandesc la fel ?
"Nu vad pe cineva retras,dar nici pe cineva care sa stea in bratele tuturor baietilor.Nu vad vorbe urate la adresa ei,ci vorbe de lauda.Nu o vad vrajind pe orice intalneste.Nu o vad nici la prima privire cum se inroseste.Cum o vad cu adevarat?
E atata armonie in jurul ei.Zambetul ei e de remarcat.Pentru ea multe cuvinte strica.Nu se lasa asa de repede influentata de vorbele dulci.Stie sa se stapaneasca!Stie sa aprecieze ceea ce este cu adevarat bun!Nu are trecutul murdar cu prietenii de doi bani.Nu e cu capul in nori,ci stie ce sa faca in orice moment.Frumusetea sufletului ei e cea mai frumoasa carte.Indiferent cat mare cititor esti,sufletul ei nu il vei termina niciodata de citit.Este mereu aceeasi.Isi doreste sa fie respectata si este.Nu se aseamana cu nici o alta fata .Ea nu este "o carpa de sters praful " .Stii cine este ea?Vrei sa o cunosti?
Ea este o PRINTESA!Pentru mine ea inseamna totul."
Pentru el,adica pentru print,important este ceea ce este ea cu adevarat ,nu ceea ce face pentru el.Printul o admira si admira printesele .Dar ii pare rau ca sunt prea putine.
Acum,drag cititor,te intreb : Ce vrei tu sa fii?Un baiat oarecare sau un print?Cu ce ochii privesti tu o fata ?Cum vrei tu sa o vezi?Ca pe oricare alta ,in plus avand doar frumusete?
Nu am scris povesti pentru tine.Imi doresc doar sa vezi adevarata valoare.Sa inveti dupa ce sa apreciezi o printesa.Nu-i usor!Nu toate fetele sunt printese,dar macar tu arata ca esti un print!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu