vineri, 26 august 2011

Este suficienta slujirea?

Slujirea..Unii oameni cred ca nu este pentru ei,ca nu sunt in stare sa faca asa ceva.
Cu timp in urma,credeam ca pentru Dumnezeu trebuie sa faci numai lucruri grele cum ar fi sa mergi ca misionar in tari in care credinta nu este acceptata si poti sa mori oricand.Crezi si tu ca Dumnezeu cere lucruri foarte grele ?Nu stiu daca ai auzit la cineva spunand asta dar cu El nu e asa.
Incepi sa Il slujesti pe Dumnezeu prin rugaciune si relatie personala cu El.Incepi prin ascultare.Ca sa ajungi sa fii pe campul de lupta trebuie mai intai sa treci pe la picioarele Lui si sa stai sa asculti fiecare cuvant care ti-l spune.
Crezi ca e suficient sa spui la oameni de Dumnezeu si tu nici macar sa nu Il cunosti ca Dumnezeu al tau ?Zilele trecute auzeam cum un om invita un prieten la Biserica.Raspunsul la care nu ma asteptam a fost : "Intai arata ca esti tu pocait si apoi poate ma vezi si pe mine!".Arata oamenilor daca esti crestin cu adevarat si apoi spune-le de pocainta.
De multe ori avem impresia ca Dumnezeu este multumit de noi doar daca ne facem datoria in Biserica,daca ajutam pe cineva,cantam in cor si mai mergem din cand in cand la un batran,la o familie saraca.
Iti amintesti de cele 2 surori: Maria si Marta?Maria statea la picioarele Domnului si Marta se ingrijea prin casa,mancare.Oare nu era bine ce facea Marta?Ba da.Dar ea nu si-a ales ce era mai important,sa il asculte pe Domnul Isus si mai apoi sa slujeasca.
Nu este suficienta slujirea.Trebuie si ascultare,supunere fata de Dumnezeu.Trebuie sa ai legatura cu El,sa stai langa El si sa traiesti viata supusa.Mai intai asculta si apoi slujeste!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu