luni, 2 august 2010

5 zile pana la ziua mea...mai sunt 12 zile si plec in strainatate.Da,abia astept.Mai e o saptamana pana la nunta ..Parca nu mai am rabdare pana la revederea parintilor..numai sunt decat 2 zile.
Aud asta mereu si tu la fel.
Traim intr-o continua asteptare..Dar toate trec..si pentru ce asteptam ?Ce mai ramane dupa ce asteptam aceste bucurii?Doar amintiri,dezamagiri.
Tu ce astepti ?Sa faci 18 ani si sa considere cei din jurul tau ca ai drepturi mai multe ?Astepti sa iti sfarsesti copilaria de care te-ai bucurat ?
Astepti ..dar intrebarea e ce astepti ?Sa treaca viata doar asa pe langa tine fara sa iti dai seama?Sau astepti sa duci la indeplinire scopul pentru care ai trait?
Timpul se scurge atat de repede.Trebuie sa stii cum sa il petreci!
Traiesti tot asteptand lucruri.Alergi,te zbati,incerci sa treaca timpul sa vina momentele importante din viata.Iar la sfarsit vei dori sa te intorci inapoi.
Zilele ce le traiesti,nu le risipi.Nu ai cum sa scapi de probleme,probleme vor fi mereu.Doar gandeste-te ca poti sa astepti ceva maret.Ai aceasta posibilitate.
Nu ramane pierdut!Iti sta in fata o schimbare!
Asteptarea nu va fii zadarnica.Lucreaza pentru Hristos si asteapta venirea Lui,iar El te va primi cu bratele deschise.

2 comentarii:

  1. super articol...multumim pt indemnuri!sincer...parca e facut special pt mine articolul asta (mai ales sfarsitul:d)!uite ca Domul lucreaza la inimile noastre prin tot felul de mijloace.Si cat timp lucreaza, trebuie sa lucram si noi la credinta noastra ca nu cumva sa cadem.putem biruii problemele dar, doar prin credinta in Domnul.gbu

    RăspundețiȘtergere
  2. F bun articolul.Asa de repede trece viata si totusi multi nu realizeaza asta:( Dumnezeu sa le de-a mai multa intelepciune.

    RăspundețiȘtergere