miercuri, 14 octombrie 2015

Exista...

Am intalnit iubirea la coltul unui oras, nu in orice casa. Am vazut-o intr-un zambet ,nu in tot sufletul . Vad departe iubirea care nu asteapta nimic inapoi . Uneori parca mi-e greu sa o recunosc. Oare e iubire sau prefacatorie? O caut printre randuri, dar si la mine lipseste . Sa imi pierd speranta ? De ce ar trebui sa o caut cand ea e chiar langa mine ? Iubirea ... o gasesc greu pentru ca am asteptari .Poate chiar se gaseste in cele mai ascunse locuri ,dar meseria mea nu e de cercetator . Important e ca o simt . O simt la oamenii la care ma astept cel mai putin . O simt in gesturi mici , nu in cuvinte .
Iubirea exista.
Fotografie preluata de pe: 
https://www.facebook.com/Aripi-de-g%C3%A2nd-234822866695589/

vineri, 9 octombrie 2015

Cand Dumnezeu alege ...

De fiecare alegere facuta cu Dumnezeu ,nu imi pare rau . Daca as schimba ceva la viata mea , ar fi momentele in care nu l-am lasat pe El sa aleaga in viata mea . Ai un sentiment de multumire , de bucurie atunci cand stii ca nu ai facut nimic de capul tau, cu intelepciunea ta. Ca si un parinte care se bucura cand copilul ii cere parerea , asa si Dumnezeu este.
Adesea ne ingrijoram de ceea ce va fi in viitor . Incercam sa ne facem planuri si nu functioneaza .Avem si planuri B. Se acumuleaza stres . Stresul ne provoaca dureri in ceea ce priveste sanatatea si relatiile. Si astfel se ajunge departe .Pentru ce ? Poate pentru o simpla decizie . Pentru noi poate fi uriasa ,dar pentru Dumnezeu este cat o furnica .
Cand alegi cu El , bucuria si pacea pe care o simti nu se poate compara cu stresul .
Uneori poate spui ca e prea marunta problema ta si sigur Dumnezeu nu este interesat de ea . Daca El este in orice loc unde esti atunci crezi ca nu il preocupa persoana ta in orice situatie ? Daca tu crezi este un Dumnezeu doar pentru momente de urgenta  inseamna ca vine la tine doar cand apelezi la 112 ?
Daca nu Il lasi sa intervina in orice coltisor din viata ta nu vei avea bucurie . E timpul sa te bazezi pe El . Sa ii spui ca sigur alege ce e mai bun pentru tine . Si asa va face . Poate nu mereu iti raspunde cum doresti .La inceput poate o sa te strambi si o sa fii revoltat .Dar a ales El . Si ce alege Dumnezeu ,nu greseste .