marți, 15 septembrie 2015

Dragostea ramane dragoste !


Ne intrebam de ce dragostea numai e aceiasi dupa 15 ani de casnicie . Ne minunam cand vedem doi batranei tinandu-se de mana . Nu ni se pare ceva normal. Pentru noi normalul il vedem in familiile in care trece ziua cu multe cuvinte de repros si fara un cuvant plin de iubire . Normalul a devenit privirea urata a sotului cand nu ii convine deciziile sotiei. Acceptam mai usor sa fim de fata la o cearta in familie decat la un sot care ii face un compliment sotiei . Simtim ca e normal ca o familie sa descopere in fata lumii  ca este cea mai minunata , dar in adevar mucegaiul miroase greu in casa lor.
Nu! Nu e normal. Dragoste nu e pentru o zi de parada ,ci dragostea daca este dragoste, este tot timpul.
Minune nu este cand ai 40 de ani de la casatorie .Minunea o poti trai in fiecare zi cu dragoste.
De ce se ajunge la despartire ? Pentru ca alegem sa punem principale esecurile , vorbele urate spuse la manie si din mandrie.  Ne punem dorintele noastre inainte si nu ne pasa orice ar fi .Principiile le dam la o parte numai in folosul nostru . Aceasta nu e dragoste .
Traieste in dragoste si cand e nor, nu numai in soare ! Dragostea pretuieste momentele frumoase pentru perioadele grele .Frumusetea dragostei e ca exista si in furtuna si in vreme buna. De ce sa nu o ai tot timpul? Dragostea nu spune azi : te iubesc si maine : te urasc.
Dragostea ramane dragoste pentru ca Dumnezeu ramane Dumnezeu, Dragostea este Dumnezeu. Daca Il ai pe El in inima nu vei arata altceva decat dragoste...