vineri, 1 martie 2013

Momente...


Ultima zi de iarna , primul martisor , intaiul ghiocel , prima raza de soare, cel dintai fir de iarba , primul zambet catre cer ..momente de neuitat .
Ma uit in jurul meu , la anii petrecuti si imi dau seama ca viata este construita din momente. Niciodata nu vei uita imbratisarile mamei , cazatura din fata blocului cand mergeai pe bicicleta, omul de zapada facut cu multa munca .Nu , nu vei uita pentru ca aceste momente au fost in viata ta .Ti-au facut viata mai frumoasa .Acum ai la ce sa privesti in urma . Te plangi de multe ori ca nu mai poti rabda ceea ce ti se intampla . Cel mai minunat moment este acela cand iti amintesti de momentele frumoase, cand le traiesti iarasi cu ochii inchisi.
Nu arunca clipele tale pe lucruri de nimic . Cand vei avea saptezeci de ani , nu iti vei aminti nimic din cat ai luptat ca sa iei o nota mare la un examen sau cat de mult ai plans cand nu ai reusit sa rezolvi o problema. Vei sta pe o banca , alaturi de cineva special si il vei intreba : "Iti mai aduci aminte ?".
Lucrurile frumoase care ti se intampla azi ,pastreaza-le in inima ta ! Nu le lasa sa zboare .
Traieste fiecare moment, bucurandu-te ! Poate fi ultimul !