vineri, 15 iunie 2012

Grupul Vestea Buna Mioveni 2011-2012

"Cerurile spun slava lui Dumnezeu, si intinderea lor vesteste lucrarea mainilor Lui" (Psalmul 19 :1)
A fost un an plin de incercari, dar multe binecuvantari. Copiii au fost tot mai putini. Cu toate acestea suntem multumitori pentru ca am putut sa ne cunoastem mai bine. Am invatat cateva din abilitatile lor si multe lucruri noi de care ne-am mirat. In acest an, am vazut cum Dumnezeu lucreaza la o fetita de 6 ani , care vine de foarte mult timp la program. Pentru prima oara, cu sincerele ei cuvinte ,s-a rugat. Am simtit dorinta si speranta ca Dumnezeu face minuni cu copiii.Am trait experinta unui baietel care s-a rugat: "Doamne Isuse,ajuta-ma sa fac si eu ceva frumos, sa pot sa cant mai tare" .Si chiar acum este unul din copiii care canta foarte tare,nu tipa, dar totusi ceilalti isi acopera urechile .Ascultam parerile lor si de multe ori ne uimesc . Ma bucur cand intreaba daca nu au inteles ceva sau sunt curiosi de a gasi raspunsuri din Biblie.
Am invatat tot mai multe despre viata de crestin: cum sa biruim pe cel rau, cum sa Il laudam pe Dumnezeu,cum sa ne hranim din Cuvant si multe altele. Am cunoscut pe cel ce a creat lumea si am studiat zilele creatiei,minunandu-ne de Dumnezeu,Cel care iubeste frumosul si ordinea.
Chiar daca erau putini, ii vedeam cum plecau fericiti acasa, cu dorinta de a veni si data viitoare.
Ei m-au invatat sa spun : "mie nu mi-e frica" inaintea unui program. Dorinta unor copii care au venit pentru putine programe a fost mare.Parintii le erau impotriva, crezand ca vor invata lucruri gresite , neadevarate. Asteptam sa vedem cum Domnul va aduce rod , acolo unde samanta a fost aruncata.
Pentru anul urmator(toamna) , nu avem planuri multe , dar ne rugam ca Dumnezeu sa ne arate ce ganduri are cu privire la Grupul de copii din Mioveni. Dorim sa intalnim cati mai multi copii din orasul nostru si Domnul sa fie acela care sa lucreze intr-un mod minunat la inimile lor micute.
Daca doresti, te poti ruga pentru Grupul Vestea Buna Mioveni! Fiti binecuvantati!